DESPRE NOI

ARDACO TEHNIC METAL este o companie cu vocatie internationala, activitatea de baza fiind confectiile metalice.

 Societatea a fost infiintata in anul 2002, avand ca actionari persoane fizice, de cetatenie romana, germana, respectiv americana, obtinandu-se astfel plusuri de experienta acumulata in standarde de lucru de inalt nivel calitativ.


Beneficiind de echipamente performante in domeniul confectiilor metalice, suntem capabili sa materializam proiecte furnizate de clienti intr-un regim de lucru caracterizat de corectitudine, fermitate si precizie, care satisface de ani buni colaborari cu firme de origine germana. Seriozitatea acumulata din aceste experiente, ne-a ajutat sa intretinem colaborari si cu firme din tara, in constructia de confectii metalice de mari dimensiuni, cum ar fi hale metalice, cantare industriale.

Beneficiem de asemenea de personal calificat si autorizat in sudura atat de catre colaboratorii nostri germani cat si de autoritatile romanesti (ISCIR), capabil deci sa execute suduri de inalta calitate, ce pot servi necesitatiilor unor companii care activeaza in domenii cu grad de risc ridicat, precum macarale industriale. Pentru a raspunde acestor cerinte, compania noastra a investit in achizitionarea de echipamente de sudura consacrate in acest domeniu.

Contact rapid

ARDACO TEHNIC METAL 

Adresse
Str. V. Barbusii, Nr. 1
Campulung RO - 115100
ROMANIA
CIF: RO14762430 

Tel/Fax 1: +40 248 533 436
Tel/Fax 2: +40 248 533 437

Email

Office:
office@ardacometal.ro 
Vanzari:
vanzari@ardacometal.ro
Financiar:
financiar@ardacometal.ro


contactati-ne