Kanya
ConectoriElementul de conectare, dezvoltat de KANYA, functioneaza cu succes inca din 1975 in sistemele de constructie din aluminiu.

Conectorul KANYA indeplineste toate cerintele pentru o conectare de inalta calitate a profilelor.

KANYA ofera:

  • Conectari rapide si stabile, deoarece toate componentele sistemului se imbina corespunzator unul cu altul
  • Ansamble flexibile si simple, deoarce in orice moment se pot face schimbari si adaugari fara cheltuieli mari.
  • Grad de economisire ridicat, datorita simplitatii sistemului, timpul de realizare este scazut.

Conectari sigure si rapide:

KANYA PVS face posibila construirea oricarei structuri intr-un timp foarte redus. Sistemul se centreaza in jurul unei inventii propri KANYA si anume conectorul PVS patentat international. Orice profile pot fi conectate foarte intr-un mod foarte stabil si sigur.

Ansamble simpe si adaptabile:

Cele doua principii fundamentale care permit construirea unei structuri respectand un proiect propriu, sunt usurinta asamblarii si gama inteligibila de profile si accesorii. Modificari sau adaugari pot fi efectuate cu usurinta, atunci cand apare necesitatea, fara a avea pierderi de material.

Eficienta ridicata a costurilor:

Orice componenta poate fi personalizata. Nu este nevoie de finisari costisitoare sau tratamente pentru suprafete. Constructii costisitoare pot fi minimalizate prin economisirea timpului si reducerea costurilor. Toate componentele pot fi refolosite in mod repetat din moment ce toate legaturile sunt foarte usor de dezasamblat. Aceasta face ca sistemul KANYA sa fie cel mai rentabil pe termen lung.